GymPorn
Odebírej novinky
Zadejte svůj email a nechte si posílat novinky vždy, když vyjde zajímavý článek, nebo slevníme zboží v eshopu
  • Informace víte mezi prvními
  • Slevové kupóny na zboží
  • Akční ceny trenérských služeb
  • Možnost odhlášení newsletteru
Partneři magazínu
  • Original-Store

    Internetový obchod přináší do Vašich šatníků trička, bundy, mikiny na zip i bez, kalhoty, kraťasy apod.
  • Czech Virus

    Mladá firma, ale už nyní patří mezi sportovci k nejoblíbenějším. Doplňky výživy Czech Virus užívají přední tváře fitness a silových sportů v ČR.
  • Particle Peptides

    Zásobuje své zákazníky nejkvalitnějšími lyofilizovanými peptidy a proteiny na trhu spolu s laboratorním příslušenstvím prostredníctvím internetového obchodu.
  • NABBA/WFF Czech Republic

    Federace podporující rozvoj, vzdělávání v kulturistice a fitness. Program na podporu sportovců se zaměřením na zvyšování jejich kondice, fyzické zdatnosti a zlepšení osobní výkonnosti včetně zdravotně hendikepovaných osob. Pořadatel národních soutěžích dle pravidel federace NABBA a federace WFF.
Informace o navázání partnerství

Roláda s broskvovým krémem

Roláda s broskvovým krémem...

Roláda s broskvovým krémem

TĚSTO:

5 celých vajec
3 PL ovesné mouky
1 PL medu
pár kapek mandlového aroma

 

KRÉM:
(krém můžete udělat jakýkkoliv např: tvaroh + jogurt + med + kakao + kokos)

3 hodně měkké broskve
50g sušených datlí
1 kávová lžička kakaa
100g tvarohu
1 PL jogurtu

POLEVA:
4 kostičky 80% čoko a pár lžic mléka


1. Nejprve oddělíme bílky a žloutky.

2. Vyšleháme tuhý sníh z bílků.

3. Žloutky a med vyšleháme doběla a postupně a JEMNĚ vmícháme lžíci sněhu a lžíci mouky. Toto opakujeme stále dokola a nakonec přikápneme mandlové aroma.

4. Těsto dáme na plech vyloženy pečícím papírem a pečeme v troubě na 160st dokud nezezlátne.

5. Do mixéru dáme datle, kakao a oloupané, nakrájené broskve. Celé pořádně rozmixujeme nakonec vmícháme jogurt a tvaroh.

6. Namočíme utěrku do studené vody, dáme ji na linku a těsto s pečícím papírem na ni přendáme. Vlhkost nám usnadní lepší sundání pečícího papíru od rolády.

7. Na odlepené těsto dáme směs, můžeme posypat ovocem a zarolujeme.

8. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a potřeme s ní roládu. Já ji nakonec ještě posypala rybízem a kokosem :-)

 

 

Líbil se ti článek? Dej o něm vědět svým přátelům

Související články